facebook Plataforma Sant Boi facebook Plataforma Sant Boi facebook Plataforma Sant Boi
Plataforma Sant Boi
 
 
 
 
  Espais naturals a Sant Boi
 
 
 
a a
a a
 
 
  Ens podem permetre
destruir més
espais naturals ?
 

Un dels majors valors de Sant Boi de Llobregat respecte a les ciutats del seu entorn és, segons s’anomena a l’enquesta del mateix Ajuntament, el seu entorn natural amb l’Anella verda com a eix i el montbaig de Sant Ramon com a referent.

Tot i això, la Diputació de Barcelona va assenyalar que la ciutat té pocs arbres per habitant i una mancança d’espais verds propers, de qualitat i utilitzables per les veïnes.
En aquests moments
el nostre patrimoni natural !

Ara, els diferents plans urbanístics amenacen un gran nombre d’aquests espais naturals i forestals amb l’edificació d’habitatges privats que a més posen en risc la cohesió amb el nostre verd i evidencien la política zero per mitigar o adaptar la ciutat al canvi climàtic.
Podem continuar anomenant-nos ciutat verda o referir-nos com a ciutat inscrita a l’emergència climàtica quan la nostra aposta sembla anar encaminada a la destrucció del sol verd per augmentar i concentrar més població sumant més contaminació ambiental a la ciutat i fent cas omís a les recomanacions dels estudis de la Diputació?
 
 
 
linea
  Més informació
 
linea
 
linea
 
 
 
 
Plataforma dels bens comuns de Sant Boi de Llobregat